陈 波

引用本文: 陈 波. 干旱气候条件下陆相高分辨层序地层特征研究——以江汉盆地西南缘晚白垩世渔洋组为例[J]. 沉积学报, 2007, 25(1): 21-28.
Citation: CHEN Bo. Characteristics of Lacustrine Highresolution Sequence Stratigraphy underArid Climate : a case study of Yuyang Formation (Late Cretaceous) in Southwest of Jianghan Basin[J]. Acta Sedimentologica Sinica, 2007, 25(1): 21-28.

通讯作者:

陈 波

More Information
    Corresponding author: CHEN Bo
计量
  • 文章访问数:  1445
  • HTML全文浏览量:  3
  • PDF下载量:  626
  • 被引次数: 0
出版历程
  • 收稿日期:  1900-01-01
  • 修回日期:  1900-01-01